Cursussen

In Expo/atelier Smaak richt Margot Noot zich op de individuele ontplooiing van de cursist. Het atelier bestaat uit een ruimte van ongeveer 60 m2 ingericht met tekentafels, schildersezels, werkbank, e.d. In haar atelier begeleidt ze als professioneel docente creatieve vakken ook kleine groepen, waarbij de ontwikkeling van de eigen creativiteit van de cursist centraal staat. In het atelier kan een cursist naar harte lust experimenteren met verschillende materialen, technieken en vaardigheden op het gebied van schilderen, tekenen.

Cursussen
Ook dit seizoen worden er weer de nodige cursussen gegeven onder het motto: Ervaar en voel wat je ogen zien. Ontdek je eigen gevoelde werkelijkheid. Geef jou werkelijkheid vorm en kleur.
De nieuwe cursussen starten in de eerste week van oktober. De cursussen worden gegeven op dinsdagmiddag (van 14.00 tot 16.30 uur) en op donderdagmorgen (van 9.30 tot 12.00 uur) . Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 5 cursisten. Het seizoen is opgedeeld in vier periodes van elk 6 weken.

Workshops
Naast het volgen van cursussen bestaat de mogelijkheid om workshops te volgen. De workshop wordt op een ochtend of een middag gegeven aan groepen van maximaal 6 personen.

Prijzen
Voor een cursus van 6 weken bedraagt de prijs € 75,-. Wanneer voor het hele jaar wordt ingetekend bedraagt de prijs € 260. Voor een workshop is de prijs € 100. De prijzen zijn inclusief materiaal, maar exclusief schilderdoeken.